Meer resultaten voor badkamer schoonmaken met stoomreiniger

badkamer schoonmaken met stoomreiniger
 
 
karcher stoomreiniger accessoires - Karcher onderdelen voor uw hogedrukreiniger, stoomreiniger, stofzuiger, enz.
Gratis afhalen in onze winkel in Goes. Ook Same Day Delivery. Voor 23.59 besteld, morgen al in huis. Diversen in en rond het huis. Pistolen en slangen 13. Slang Adapters 2. Karcher hogedruk/stoomreiniger onderdelen. Pistolen en slangen. Karcher hogedruk/stoomreiniger onderdelen.
Met minder moeite maak je de badkamer grondiger schoon met de Kärcher stoomreiniger YouTube.
stoomreinigers goede aanschaf? Bouwinfo.
Ramen en Deuren. Rondom het huis. Wand en Plafond. Badkamer en Wellness. Kachels en Haarden. Bouw en Reno. Bouw Reno 2020. Ideaal wonen in huis tuin. Ideaal wonen in huis tuin. Mijn thuis op maat. Bis, de bouwbeurs. Bis Beurs 2019. Bis Beurs 2020. U bent hier. Home Forum Inrichting Wand en Plafond stoomreinigers goede aanschaf? Forum Nieuwe berichten FAQ. stoomreinigers goede aanschaf? Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 25/09/2006. Geplaatst op: 30-01-2008 223036.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Awel se, dat lijkt mij nu nog eens een goed ding om aan te schaffen: een stoomreiniger waarmee je je vloeren en god weet wat nog allemaal kan reinigen. Lijkt me veel hygiënischer en milieuvriendelijker dan de klassieke poetsmethode. Wie heeft zo'n' ding al in huis en kan zijn ervaringen delen? Graag ook raad ivm merk, dingen om op te letten bij aanschaf. Anderen bekeken ook. Ontdek hoe je vloer er gaat uitzien in je interieur. Innovatie: met deze coating blijft je parket een leven lang mooi.
Grondig reinigen met Karcher stoomreinigers Kärcher.
Kookplaat en fornuis reinigen. Een keramische kookplaat is vaak lastig te reinigen, maar niet met een stoomreiniger. Bevestig een staalborsteltje op de ronde borstel. Deze zijn verkrijgbaar in elke winkel met huishoudelijke artikelen. Wees gerust want door de combinatie met stoom ontstaan er geen krassen op de kookplaat. De stoom vormt bij het reinigen een soort glijlaag. Voegen en randen van de keramische plaat kun je zonder overtrek reinigen met de puntstraalsproeier. Bevestig de ronde borstel op de puntstraalsproeier. Met de optionele bekledingssproeier wordt ook het opfrissen van kleding kinderspel. Met de geïntegreerde pluizenverwijderaar verwijder je moeiteloos haren en pluisjes van kledingsstukken. Vouwen in gordijnen en kledingstukken verdwijnen snel en eenvoudig zonder strijkplank. Ook met geurtjes wordt korte metten gemaakt. Een echte opluchting. Stoom is natuurlijk en grondig. Eenvoudig, biologisch schoon en milieuvriendelijk: Reinigen met stoom is de natuurlijkste manier van reinigen en daardoor het ideale alternatief voor traditioneel schoonmaken.

Contacteer ons